Select Page
BEAUTY NOVITETI: NIVEA HYDRA SKIN EFFECT NOĆNA KREMA

Od brenda Nivea stiglo je nekoliko noviteta i naravno nisam mogla a da odmah ne isprobam nešto iz nove Hydra Skin Effect linije koja obećava izuzetnu hidrataciju. Ono za šta sam se odlučila prilikom kupovine je noćna, regenerativna gel krema obogaćena sa čistim hijaluronom (HA) koji aktivira sopstvenu proizvodnju hijalurona unutar naše kože. S obzirom da mi je baš u ovom periodu koža zahtevala više hidratacije, ova kremica me je odmah privukla.

Proizvođač navodi da ovaj dragoceni sastojak u procesu prolazi nekoliko koraka prečišćavanja koji ga čine tako čistim. Lagana gel krema obećava 72 sata hidratacije, elastičnu, gipku i obnovljenu kožu. Formula je veoma lagana, što mi se jako dopada. Ne ostavlja lepljive i masne tragove, koža je brzo upija. Nakon korišćenja lice je svežije i blistavije. Miris je prepoznatljiv, blag i nežan, što je svojstveno ovom brendu. 

Inovativna formula sa čistom hijaluronskom kiselinom pruža i do 72sata hidratacije (izvor: lična fotografija)

Osim ove noćne gel kreme, u ponudi su serum za hidrataciju (sa kojim možete započeti svoj dan i lice odmah osvežiti nakon umivanja), dnevna gel – krema, koja se koristi nakon seruma  i ampule, koje se koriste ukoliko vam koža zahteva pojačanu hidrataciju.

Ostali proizvodi iz nove Hydra Skin Effect linije: serum za hirataciju, dnevna gel krema i ampule (izvor nivea.rs)

Noćnu gel kremicu koristim svako veče od pre nekoliko dana. Da li će ispuniti očekivanja i pružiti hidrataciju koju obećava, javljam vam nakon što je u potpunosti testiram.

Da li ste probali nešto iz ove linije?

Pišite mi utiske.

Vidimo se i na instagramu, Jelena