Select Page
L’Oreal ruževi: favoriti meseca decembra

Vreme praznika i darivanja se uveliko bliži. Decembar je tek počeo, ali nije prerano za odabir poklona za dragu osobu ili sebe, kako bi praznike dočekale spremne. Ove godine, decembar je kod mene počeo euforično, u duhu poklanjanja make up proizvoda.

Svi znaju da su ruževi moja slabost i ne znam koliko ih imam u kolekciji. Ipak neke od njih bih bez sumnje mogla da izdvojim kao posebne u svakom smislu te reči.

Čuveni L’Oreal ruževi izdvajaju se po svojoj kremastoj teksturi, koja je laka za nanošenje, predivnim intenzivnim bojama i postojanosti. Ono što je posebno očaravajuće kod limitiranih kolekcija L’Oreal ruževa su sjaj, miris i pakovanje. Sve zajedno odiše glamurom i elegancijom. U jedan takav sam se zaljubila.

Njegova nude boja, sa srcima ugraviranim u teksturu ruža jednostavno je neodoljiva. Usnama daje poseban sjaj, punoću i lepotu. Dok ga nanosim osećam se posebno, jedinstveno, nežno.

Ljubav na prvi pogled

Očarana ovom lepotom, svoju kolekciju ubrzo sam dopunila i drugim ruževima iste marke, koji su podjednako čarobni. Više sjaja, glamura i elegancije stiglo je u Color Riche ružu u Cristal Violette boji.

Za razliku od nude ruža koji nosim u dnevnoj varijanti Cristal Violette i Sparkling Rose sam odabrala za večernji look. Bogata, kremasta tekstura je i ove ruževe učinila posebnim. Dok njih nanosim osećam se glamurozno i atraktivno. 

Glamur i elegancija u nekoliko poteza

Veliki izbor nijansi za dnevne i večernje prilike

Svi L’Oreal ruževi koje sam isprobala su apsolutni moji favoriti i toplo vam preporučujem da ih odaberete za sebe ili sebi drage osobe kao novogodišnji poklon.

Za poručivanje šminke, pišite mi na mail adresu ili instagram profil.

Foto: livelovelaugh.co.rs