Select Page
SAVRŠEN IZBOR ZA POKLON: PALETA SENKI

Najlepše doba u godini je upravo ovo vreme darivanja i praznične euforije. Vreme kada sa pažnjom i ushićenjem biramo poklone za drage mame, prijateljice, sestre.

Ako se još uvek dvoumite i niste sigurni šta da odaberete, imam sjajne predloge. U narednim postovima pisaću vam pojedinačno o idejama za poklanjanje. Jedan u nizu savršenih darova, kojima će se sve drugarice, sestre, pa i mame obradovati je upravo paleta senki za oči.

Ja sam odabrala Technic i W 7 palete, zbog savršenog izbora boji i nijansi, od nude i mat, preko sedafastih sa mnogooo šljokica. A Nova godina i praznici su upravo vreme kada svi želimo da sijamo i raduju nas šljokice svuda. Zar ne?

Akraktivne i kvalitetne senke poput ovih učiniće vaš pogled zanosnim. Sve sam ih isprobala i jednako sam oduševljena.

Pogledajte moj izbor i pišite mi ukoliko želite da poručite neke od ovih savršenih paleti koja će usrećiti vas ili vama drage osobe:

 

Osim savršenog dizajna, jer i pakovanje je posuto šljokicama, u ovoj paleti dobićete raznolikost nijansi. Dominiraju pink, roze, plava i ljubičasta. A pored njih tu su braon i bež nijanse. W7  senke se lako nanose, dugo traju i imaju odličan intenzitet boje. Vaše oči će u trenutku postati zanosne.

Technic tigrasta paletica oduševiće baš svaku pripadnicu lepšeg pola koja voli nešto urbaniji, wild look. Braon je ovde dominantna, ali u novoj ulozi. Svaka od ovih senki daje idealnu kombinaciju i ne morate dodatno da se trudite da uklopite boje na očima.

Za nešto nežnije dame, u ovoj W7  Total Eclipse paletici dominiraju svetle boje za svakodnevne prilike. Ali paletica sadrži i tamne nijanse, za večernje prilike. Izbor je na vama.

Roze je za mene magična boja, a posebno uzbuđenje budi paletica u kojoj su sve nijanse roze i poneka tamna da upotpuni izgled. Ova Technic paleta oduševljava. Uz nju se savršeno uklapa Max Factor iluminator, koji če učiniti da lice zablista i Bourjois tečni ruž u baby roze boji. Moji favoriti.

 

London girl gliter senke će odabrati dame koje žele da u potpunosti njihov look privuče pažnju, da sijaju i blistaju tokom Novogodišnje noći ili u nekoj drugoj prilici njima važnoj. Uz pomoć ove paletice, svi pogledi će biti usmereni ka vama.

 

 

Koja se vama najviše dopada? Pišite mi u komentarima ili na instagram profilu,

Jelena

 

Foto: Foto studio Kristal

Sva prava zadržana