Select Page
PREPORUKA ZA ZIMSKU NEGU: SKINOLOGY HYDRO FORCE KREMA

Skinology proizvode obožavam. Prvi susret sa ovim brendom bio je kada sam počela da koristim njihovu kremicu sa Niacinamidom, mleko i tonik za čišćenje, sa kojima sam bila veoma zadovoljna. Recenziju pročitajte ovde. Kasnije, isprobala sam i serume za hidrataciju, o kojima sam vam pisala ovde

S obzirom da je krema sa Niacinamidom ostavila veoma dobar utisak i prijala mojoj koži u noćnoj rutini, odlučila sam da isprobam i druge kremice poput ove iz Hydro Force linije o kojoj je sada reč. 

Zimi koža zahteva posebnu negu, gubi vlažnost, često postaje suva i deluje isprcljeno. Baš zato, ovu kremicu vam preporučujem sada u zimskom periodu. Uspešno se bori sa dehidriranom, suvom i grubom ili čak ispucalom kožom. Sve to, zahvaljujući veoma bogatim hidrirajućim sastojcima: hijaluronskom kiselinom i arganovim uljem, D-pantenolu i glicerinu. Pomaže koži da vrati i održava prirodnu vlažnost, tako poboljšava njen tonus i doprinosi lepšem izgledu i stanju kože.

Ja sam je uvrstila u noćnu rutinu. Za dan koristim drugu kremu, o kojoj sam vam pisala ovde. Inače možete je koristiti i ujutru i uveče. Lagane je teksture, veoma prijatna, brzo se upija. Miriše predivno, na biljke i svežinu, što mene posebno osvaja. Nakon nanošenja ove kremice, koristim roler kojim masiram kožu lica i vrata kako bih održala mladolik izgled.

Kada se ujutru probudim, moja koža je nežna, hidrirana i mekana. 

 

skinology hydro force krema

Foto: livelovelaugh.co.rs